Fietstrainer-accessoires kopen?

Opzoek naar een fietstrainer-accessoire? FietsenWinkelDiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan fietstrainer-accessoires. Een betaalbare fietstrainer-accessoire online kopen? Dat doe je online bij FietsenWinkelDiscounter.nl, het adres voor het kopen van fietstrainer-accessoires.

Showing all 2 results

Show sidebar
-14%
Feedback fietstrainer vloermat 178 x 99 cm Zwart
Sluiten

Feedback fietstrainer vloermat 178 x 99 cm Zwart

85,88 73,86 Inclusief b.t.w
Feedback fietstrainer vloermat De Feedback vloermat is de ideale mat voor gebruik in combinatie met jouw fietstrainer. Deze mat is gemakkelijk oprolbaar. Hierdoor berg je de mat zeer eenvoudig op en neem je deze gemakkelijk mee op reis. Dankzij het PVC foam materiaal van 4 mm dik bescherm je de vloer niet alleen tegen krassen maar deze vangt ook het zweet op. Daarnaast dempt de mat trillingen en geluid van je fietstrainer en heb je extra veel grip zodat je fietstrainer nooit weg zal glijden als je even flink wilt aanzetten. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: PVC foam Dikte trainingsmat: 4 mm Gewicht: 1935 gram Afmetingen: 98.9 x 177.8 cm
Ben jij opzoek naar een stoere unisex fiets? Zoek dan niet verder want FietsenWinkeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan betaalbare fietsen. Deze Feedback fietstrainer vloermat 178 x 99 cm Unisex Zwart is geschikt voor unisex en is voor en leeftijd van .
-14%
SeaSucker iPadhouder fietstrainer Flex Unisex Zwart
Sluiten

SeaSucker iPadhouder fietstrainer Flex Unisex Zwart

217,20 186,79 Inclusief b.t.w
Seasucker Flex ipadhouder De SeaSucker Trainer Flex Mount is ideaal voor het monteren van een iPad of tablet op een fiets bij het gebruik van trainingsprogramma's zoals Zwift. De klem is eenvoudig op het stuur te monteren en met de sterke, verstelbare arm kan je de perfecte kijkhoek vinden. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof Diameter zuignap: 12 cm Klemdiameter: 31,8 mm
Ben jij opzoek naar een stoere unisex fiets? Zoek dan niet verder want FietsenWinkeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan betaalbare fietsen. Deze SeaSucker iPadhouder fietstrainer Flex Unisex Zwart is geschikt voor unisex en is voor en leeftijd van .