Ergotrainers kopen?

Opzoek naar een ergotrainer? FietsenWinkelDiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan ergotrainers. Een betaalbare ergotrainer online kopen? Dat doe je online bij FietsenWinkelDiscounter.nl, het adres voor het kopen van ergotrainers.

Alle 5 resultaten

Show sidebar
-14%
Feedback Fietstrainer Omnium Portable (progres. weerstand) Rood
Sluiten

Feedback Fietstrainer Omnium Portable (progres. weerstand) Rood

622,70 535,52 Inclusief b.t.w
Feedback Omnium Portable fietstrainer Deze Feedback Omnium Portable Trainer is jouw ideale metgezel voor op reis of naar een wedstrijd. Ben je op reis? Dan heb je altijd een fietstrainer klaar om snel wat kilometers te maken, wanneer het weer niet zo goed is. Ben je bij een wielerwedstrijd? Gebruik deze draagbare fietstrainer dan voor een goede warming-up. De fietstrainer geeft interne progressieve weerstand. Dit betekent dat hoe harder je trapt, hoe meer weerstand je zult ondervinden. De fietstrainer is in te stellen op vrijwel elke soort fiets. En je hebt geen gereedschap nodig bij het instellen, opzetten of opbergen van de fietstrainer. De lagers zijn onderhoudsvrij en de fietstrainer wordt geleverd in een heavy duty tas voor gemakkelijk transport. Om het af te maken is de trainer compatible met Zwift, Kinomap, TrainerRoad en The Sufferfest software. Specificaties: Kleur: rood Gewichtslimiet: 100 kg Materiaal: aluminium Weerstand: progressieve weerstand Wielgrootte: 600c-700c, 26 tot 29 inch Wielbasis mogelijk van 840 tot 1200 mm Gewicht: 6,35 kg Opgevouwen afmetingen: 70.5 x 18,4 x 20.3 cm Compatible met Zwift, Kinomap, TrainerRoad en The Sufferfest software Past op zowel racefietsen, mountainbikes en crossfietsen. Geen gereedschap nodig om de fietstrainer op de bergen of op te zetten. De lagers hebben geen onderhoud nodig. Inhoud: 1 Feedback Omnium fietstrainer 1 Draagtas Adapters voor quick release, 12x100 steekas, 15x100 steekas, 15x110 boost steekas.
Ben jij opzoek naar een stoere unisex fiets? Zoek dan niet verder want FietsenWinkeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan betaalbare fietsen. Deze Feedback Fietstrainer Omnium Portable (progres. weerstand) Unisex Rood is geschikt voor unisex en is voor en leeftijd van .
-14%
Feedback Fietstrainer Omnium Track Trainer (zonder weerstand) Rood
Sluiten

Feedback Fietstrainer Omnium Track Trainer (zonder weerstand) Rood

539,80 464,23 Inclusief b.t.w
Feedback Omnium Track Trainer fietstrainer (Low-Resistance) Deze Feedback Omnium Portable Trainer is perfect voor een hoge cadans warming-up of coolingdown voor of na een wedstrijd. De fietstrainer geeft geen weerstand en creëert een echt rollerbankgevoel, maar dan in een klein pakket en het gemak van een fietstrainer. Met 40 km/u genereert de fietstrainer 85 watt aan weerstand met een rijdersgewicht van 67,5 kg. De fietstrainer is in te stellen op vrijwel elke soort fiets. En je hebt geen gereedschap nodig bij het instellen, opzetten of opbergen van de fietstrainer. De lagers zijn onderhoudsvrij en de fietstrainer wordt geleverd in een heavy duty tas voor gemakkelijk transport. Specificaties: Kleur: rood Gewichtslimiet: 100 kg Materiaal: aluminium Wielgrootte: 600c-700c, 26 tot 29 inch Wielbasis mogelijk van 840 tot 1200 mm Weerstand: zonder weerstand Gewicht: 6,03 kg Opgevouwen afmetingen: 66 x 18,4 x 20,3 cm De wielbasis en de hoogte van de voorvorkstandaard is aanpasbaar. Compatible met Zwift, Kinomap, TrainerRoad en The Sufferfest software. Past op zowel racefietsen, mountainbikes en Crossfietsen. Geen gereedschap nodig om de fietstrainer op de bergen of op te zetten. De lagers hebben geen onderhoud nodig. Inhoud: 1 Feedback Omnium fietstrainer 1 Draagtas Adapters voor quick release, 12x100 steekas, 15x100 steekas, 15x110 boost steekas.
Ben jij opzoek naar een stoere unisex fiets? Zoek dan niet verder want FietsenWinkeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan betaalbare fietsen. Deze Feedback Fietstrainer Omnium Track Trainer (zonder weerstand) Unisex Rood is geschikt voor unisex en is voor en leeftijd van .
-14%
M-Wave Ergotrainer Yoke N Roll 10 Zwart
Sluiten

M-Wave Ergotrainer Yoke N Roll 10 Zwart

134,82 115,95 Inclusief b.t.w
- 2 oversized stalen buizen met extra buizen aan de zijkant voor stabiliteit. - Ergonomisch snel te monteren en aan te passen handvatten. - Geschikt voor 26" tot 29" - Verstelbare magneetrem door contactdruk. - Lage geluid emissie. - Opvouwbaar. - Weerstand verstelbaar in 5 stappen met afstandsbediening - Diameter stuur: 22,2-31,8 mm
Ben jij opzoek naar een stoere unisex fiets? Zoek dan niet verder want FietsenWinkeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan betaalbare fietsen. Deze M-Wave Ergotrainer Yoke N Roll 10 Unisex Zwart is geschikt voor unisex en is voor en leeftijd van .
-14%
M-Wave Ergotrainer Yoke N Roll 30 Zwart
Sluiten

M-Wave Ergotrainer Yoke N Roll 30 Zwart

134,86 115,98 Inclusief b.t.w
- 2 oversize stalen buizen met extra buizen aan de zijkant voor stabiliteit. - Ergonomisch snel te monteren en aan te passen handvaten. - Geschikt voor 26" en 700C. - Rol met kogellagers en schokabsorberende bus. - CNC gefreesde gewichten. - Verstelbare wervelstroomrem door contactdruk. - Opvouwbaar.
Ben jij opzoek naar een stoere unisex fiets? Zoek dan niet verder want FietsenWinkeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan betaalbare fietsen. Deze M-Wave Ergotrainer Yoke N Roll 30 Unisex Zwart is geschikt voor unisex en is voor en leeftijd van .
-14%
M-Wave Ergotrainer Yoke N Roll 60 Eco Zwart
Sluiten

M-Wave Ergotrainer Yoke N Roll 60 Eco Zwart

129,04 110,97 Inclusief b.t.w
- 2 oversized stalen buizen met extra buizen aan de zijkant voor stabiliteit. - Ergonomisch snel te monteren en aan te passen handvatten. - Inclusief snelspanner - Geschikt voor 26" tot 29" - Verstelbare magneetrem door contactdruk. - Lage geluid emissie. - Opvouwbaar.
Ben jij opzoek naar een stoere unisex fiets? Zoek dan niet verder want FietsenWinkeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan betaalbare fietsen. Deze M-Wave Ergotrainer Yoke N Roll 60 Eco Unisex Zwart is geschikt voor unisex en is voor en leeftijd van .